0
ATP

NOLE POSLE ČETVRTE TITULE U INDIJAN VELSU: Ovaj pehar je baš težak! (VIDEO)

Objavljeno: 23.03.15 u 08:27

Novak Đoković je kasno sinoć osvojio četvrtu titulu ATP turnira u Indijan Velsu pobedom na Rodžerom Federerom, a posle meča istakao je snagu njegovog celog tima, ali i pohvalno govorio o velikom rivalu.

Novak Đoković je bio veoma raspoložen po završetku sjajnog finala u kojem je bio nadomak pobede već u taj brejku drugog seta, zatim imao krizu između drugog i trećeg i onda ipak dokazao klasu. U svom stilu počeo je priču na otvorenom terenu Indijan Velsa:

– Trofej je baš težak – bile su prve reči četvorostrukog šampiona Indijan Velsa.

– Uvek je veliko zadovoljstvo igrati protiv Rodžera Federera i nadam se da ćemo još igrati ove godine. Kao što je i on rekao, ovo je jedan od najboljih turnira na svetu. Postavio je visoke standarde ostalim turnirima – istakao je Novak Đoković.

Kao i uvek posle velikih pobeda, Novak ne zaboravlja svoj tim kojeg često opisuje kao veliku porodicu.

– Stalno se ponavljam, ali zaista ovo ne bih mogao da uspem bez tima. Sam sam na terenu, ali osećam da je ovo timski sport. Žrtva i energija koju daju mojoj karijeri dovoljni su mi da živim svoj san – izjavio je najbolji teniser sveta.

https://www.youtube.com/watch?v=tiNlZnW5Mdg

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter