4
AdmiralBet ABA Liga

FOTO:STARSPORT

KAPITEN PARTIZANA U NEVERICI: Kako je moguće da sudije ne sankcionišu kada te navijač uhvati za glavu?! (VIDEO)

Objavljeno: 23.03.15 u 10:32

Iako sinoć posle meča protiv Budućnosti u ‘Morači’ Dragan Milosavljević nije komentarisao incident koji se desio krajem prvog poluvremena, danas se oglasio i rekao da to u normalnim ligama nikako ne bi prošlo bez sankcija.

Partizan je poražen od Budućnosti u neverovatnom raspletu u završnici meča i u polufinalu će ići na najbolju ekipu u dosadašnjem toku sezone, Crvenu zvezdu. Utakmica u Podgorici obilovala je incidentima i provokacijama od strane domaće publike, a jedan takav dogodio se krajem druge četvrtine kada je navijač Budućnosti uhvatio za glavu kapitena Partizana.

– Nije mi jasna situacija da me je navijač hvata za glavu, a da sudije ništa ne sankcionišu. Takve stvari ne bi smele da se dešavaju ni u jednoj ligi na svetu, pa ni u ABA ligi – rekao je Dragan Milosavljević.

https://www.youtube.com/watch?v=K-Z0UHPL8IU

On posle meča na konferenciji za medije nije komentarisao ovu situaciju, već je poručio da crno-beli trude da Partizan vrate tamo gde mu je mesto – u Evroligu.

– Borićemo se koliko možemo u nastavku sezone. Mislim da polako dižemo formu i da smo spremni za ono najbitnije. Mi smo ovde da bi se borili za Partizan. Da ga vratimo tamo gde mu je mesto, a to je Evroliga. Imamo dobar tim, mada smo se kasno skupili, ali svesni smo našeg kvaliteta – rekao je Milosavljević neposredno posle meča u ‘Morači’.

Navijači Budućnosti su tokom celog meča provocirali i uzvikivali pogrdne reči poput ‘Ubij Grobara!’, a na glavnom udaru bio je Aleksandar Saša Pavlović, kojeg su Podgoričani svi u glas nazivali ‘izdajicom’. U poluvremenu je došlo do sukoba među igračima, a takođe, nije dozvoljeno da se u dvoranu unese srpska zastava.

hotsport.rs

0
0

4 Komentara

  1. Isti narod a toliko mrznje…Zvezda ce uzeti titulu milom ili silom,samo sto im nije tu ove godine Simonovic lopov vec jos veci Vucic…

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter