7
Košarka

FOTO: STARSPORT

DANILOVIĆ: Napuštamo ABA i igraćemo domaći šampionat ako…

Objavljeno: 23.03.15 u 22:12

Akcija Grobari za nads nije završena revijalnom utakmicom koja je početkom marta odigrana u Pioniru već je nastavljena druženjem onih kojima je Partizan na srcu daanas u hotelu „Livade“ u Preljini.

Pored poslovnih ljudi, bivših sportista i vernih navijača druženju su prisustvovali i trener ekipe Duško Vujošević i predsednik kluba Predrag Saša Danilović.

Novinari su iskoristili priliku da prvog čoveka kluba, koji nema često kontakt sa „sedmom silom“, kakav je stav Partizana povodom sukoba na relaciji FIBA – ULEB odnosno kom carstvu će se crno-beli privoleti ukoliko dođe do promena u ABA ligi.

– ABA liga je odlična liga, iako sistemtski nije uređena najbolje. Ipak, ako FIBA i Evroliga donesu odluku da prvak nacionalnog prvenstva ide u Evroligu onda nema problema da se igra domaći šampionat, poručio je Danilović, a prenosi portal Mocart sport.

U prvim najavama FIBA je poručila da će svi prvaci država bivše SFRJ igrati u novooformiranoj Evroligi mada je veliko pitanje koliko je to realno i izvodljivo.

U početku i u ULEB Evroligi su prvaci Srbije, Hrvatske i Slovenije imali direktan plasman, potom se svelo na 2+1, da bi u međuvremenu ABA ostala bez tog mesta za kvalifikacije pa samo dva kluba iz regiona imaju direktan plasman u elitno takmičenje.

hotsport.rs

0
0

7 Komentara

  1. Pa niko mu nespori da je bio veliki igrac,niko mu nespori sve sto je postigo i osvojio kao igrac ali kao rukovodilac je znak pitanja.O makljazama po kafanama da se pricati.Pozz.MKD

    0
    0
    Odgovori
  2. E moje limenke bice mi drago da osvojite titulu posle 15 godina!i bio je red!danilovic je gospodin koji je ucinio mnogo za nasu kosasku!aba je vasa placena tvorevina!

    0
    0
    Odgovori
  3. josife pametni. znas li sta znaci u svetu kosarke gospodin danilovic. neomalovazavaj danilovica. za tebe niko verovatno si emp limenka ili diva pa si ljubomoran .nije cuo, pusti crno bele namiru. oni znaju svoj put bez da ti nekom solis pamet. fajnel for kolko puta pet sest a istambul 92. . kad bude tvoje ime onda imas pravo da popujes.

    0
    0
    Odgovori
  4. To vam je najpametnije,da se vratite u srpsku ligu posto ste pokrali pare iz kluba,sada nemate za plate,bicete pocisceni u polufinalu ABA znaci i sledece nema EL a posto ni u ABA vise bez para necete biti konkurentni ostaje vam povratak u KLS,tamo maltretirajte i gepekujte Vojvodinu,Konstantin i Vrsac,ima srbija koce u ABA(Zvezda,Metalac,Mega,FMP)tako da niste ni potrebni regionu.Gasite se,svestan je toga vas predsednik koji se kolje po kafanama.Pozz.MKD

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter