6
Domaći fudbal

ANKETA: Ko će zameniti Nikolića ako Partizan otpusti trenera?

Objavljeno: 23.03.15 u 23:56

Fudbalsku javnost uzburkala je danas vest da bi Marko Nikolić mogao da bude otpušten sa mesta trenera Partizana pošto je za utorak hitno zakazan sastanak Upravnog odbora kluba usled loših rezultata tima u prolećnom delu šampionata.

Naime, crno-beli su u pet prolećnih kola tri puta remizirali što je gotovo u potpunosti iskoristila Crvena zvezda koja je smanjila bodovni zaostatak sa šest na dva boda, a kao glavni krivac očigledno označen je mladi stručnjak.

Mediji su već počeli da licitiraju sa imenima novog trenera Partizana. Najpre su u prvi plan izbili bivši i aktuelni selektor mlađih reprezentacija – Ljubinko Drulović i Ivan Tomić. Vrlo brzo stigla je i vest da je trener Voždovca Zoran Milinković već viđen na klupi ekipe iz Humske.

Na taj spisak mi bismo dodali i Ljubišu Tumbakovića koji je već u klubu i zadužen je za sportska pitanja pa ne bi bilo nemoguće da preuzme još jednu dužnost, a ne bi bilo nemoguće da nas iz Humske sutra iznenade i prezentuju ime koje nikome nije palo na pamet.

Ako dođe do smene ko će biti novi trener Partizana?

Pogledaj rezultate

Loading ... Loading ...

hotsport.rs

0
0

6 Komentara

  1. Mislim da je nikolic najmanje kriv za trenutnu situaciju ali ako mora da ide onda je miroslav djukic najbolje resenje jer je sa njim partizan najlepsi fudbal igrao…

    0
    0
    Odgovori
  2. Ako stvarno otpuste Nikolica to je onda siguran pokazatelj da je ova uprava dovedena po nalogu sadašnje vlasti da uništi Partizan!!!Ne moze trener da daje golove vec igraca koji su napustili Partizan u nevreme po odobrenju rukovodstva kluba inace kadra sns!!Dok je imao igrace koji su mogli davati golove stekao je prednost od 6 bodova u odnosu na drzavni projekat!!Da li bi Barselona i Real postizali ovakve rezultate kada bi na pocetku prolecnog dela prodali Mesija i Ronalda i da li bi onda treneri bili krivi za lošije rezultate??Uprava koja iskreno zeli dobre rezultate što kod ove partijske nije slucaj nikada ne bi prodala dva igraca koja su donosila razliku u tom trenutku!!

    0
    0
    Odgovori
  3. Па није Марко Николић крив што је нова управа продала Шкулетића и Лазовића… Човек се сналази.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter