0
Evropske lige

TRANSFER NA VIDIKU: Oskar stiže u Juventus

Objavljeno: 22.03.15 u 10:12

Kreativni fudbaler sredine terena Čelsija i reprezentativac Brazila, Oskar, nalazi se na radaru šampiona Italije Juventusa.

Sjajni Oskar je ove sezone jedan od bitnijih šrafovra u mašineriji tima Žozea Murnja, a na 23 ligaška meča postigao je ukupno šest golova.

Kako prenose izvori bliski upravi tima sa Stamofrd Bridža, ‘Stara dama‘ spremna je da pošalje početnu ponudu Žozeu Murinju od ukupno 29 miliona evra.

Juventus je već „kaparisao“  Simonea Zaze iz Sasuola, a na listi želja su još Dibala iz Palerma, Edinson Kavani iz PSŽ i Radamel Falkao iz Mančester Junajteda.

Ukoliko čelnici torinskog kluba budu uspeli u nameri da realizuju ove transfere, Juvenuts će morati zbog finansijskog fer-pleja da proda barem jednod od velikih zvezda.

Pol Pogba bi, po svemu sudeći, mogao prvi da napusti Torino budući da se već nedeljama unazad šuška o njegovom odlasku za visoku cenu.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter