0
Domaći fudbal

FOTO:STARSPORT

JSL: Goleada na Banovom brdu, Partizan ponovo izgubio bodove! (VIDEO)

Objavljeno: 22.03.15 u 19:08

U derbiju 20. kola Jelen Superlige, Čukarički je na svom terenu remizirao sa Partizanom i uneo dodatnu neizvesnost u trku za šampiona Srbije. Partizanu je ovo treći remi u pet odigranih kola prolećnog dela prvenstva, a Čukarički je opravdao epitet najvećeg iznenađenja lige.

Počelo je veoma žestoko. Posle jedne poluprilike koju je imao Petar Bojić, kada je iz okreta levom nogom šutirao preko gola, nepunih 60 sekundi kasnije se u potpunosti iskupio za taj promašaj. Dobio je loptu od Dragoljuba Srnića i sa dvadesetak metara veoma preciznim udarcem zatresao mrežu Živka Živkovića.

Međutim, taj početni šok za Partizan nije dugo trajao, pošto je Stefan Babović iskoristio centaršut Petra Grbića sa desne strane, imao vremena i da primi loptu u šestaestercu domaćih i preciznom dijagonalom poravnao rezultat.

https://www.youtube.com/watch?v=jImQaX5RCfQ

Nekako simetrično, početkom drugog dela igre videli smo veliku borbu na sredini terena, ali bez pravih dešavanja na terenu. Sve do sredine poluvremena kada su, prvo Darko Brašanac sa samo pet metara, a zatim i Nemanja Kojić sa ivice kaznenog prostora imali kolosalne prilike za vođstvo Partizana. Nisu ih iskoristili i vrlo brzo je stigla kazna.

Nemanja Stojiljković je bio najsnalažljiviji u šesnaestercu Partizana, posle centaršuta, ovog puta, Slavoljuba Srnića, glavom je odlično zahvatio loptu i od leve stative gola Živkovića je sproveo u mrežu.

https://www.youtube.com/watch?v=nPV2KdzwTSM

Usledila je velika inicijativa crno-belih, odnosno, na ovom meču igrača u sivim dresovima, koji su ipak uspeli da dođu do izjednačenja u 90. minutu utakmice. Posle kornera sa leve strane koji je izveo Nikola Drinčić, Branko Ilić je bio najviši u ‘buketu’ igrača oba tima i još jednom doneo izjednačenje Partizanu.

https://www.youtube.com/watch?v=XVfIyXTRsgc

Do kraja meča više nije bilo prilika, iako je Partizan imao veću želju da dođe do gola, pa je ostalo 2:2 u derbiju 20. kola Jelen Superlige.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter