8
Domaći fudbal

FOTO:STARSPORT

FOTOGALERIJA: Nova poruka ‘Grobara’ Terziću i Zvezdi! (FOTO)

Objavljeno: 22.03.15 u 19:45

Utakmica na Banovom brdu između Čukaričkog i Partizana u potpunosti je opravdala epitet derbija 20. kola Jelen Superlige. Videli smo četiri gola i mnogo vatre na terenu. Partizan je imao veliku podršku navijača, koji su ponovo istakli transparent posvećen Zvezdanu Terziću, Zvezdi i navodnom nameštanju rezultata u domaćem prvenstvu.

– OFK daje bodove Spartaku, da bi ih Spartak dao Zvezdi – napisali su ‘Grobari’, a u potpisu je stajalo ‘Ofkan Terzić’.

hotsport.rs

0
0

8 Komentara

  1. Pa dobro bre grobari dokle ce te samo da kukate, godinama ste igrali pola utakmica prijateljeske utakmice : BSK,Hajduk kula,Čukarički,Smederevo,Spartak nemogu vise ni da se setim,sad odjednom BOL,a zasto, e zato sto više tako nemože…ni Zvezda nije mala maca , ali ono što ste vi radili godinama u fudbalu i košarci NECE DA MOŽE E TO BOLI;ALI IZDRŽITE KAO I ZVEZDA NEKAD.

    0
    0
    Odgovori
  2. 6 godina ste otimali i krali zajedno sa svom svojom grobarskom garniturom u fudbalu!!! uz pomoc vlasti ste pokusalu rusenje zvezde sad kad to vise nemozete krivi su vam ini koji to nedozvoljavaju licimjeri jedni,,,

    0
    0
    Odgovori
  3. Bese vi ste zvezda , vratiste li grb kod vas ! Odakle ovolika vasa dugovanja ako niste namestali i placali utakmice , e sad nekad ste placali dzabe a nekad je to uspevalo !

    0
    0
    Odgovori
  4. Sta glumite vi grobari bre 6 godina ste uzimali titulu na namestanja a i ne logicno vam je to OFK treba da ispadne iz lige da bi Zvezda osvojila tri boda protiv Spartaka jednostavno Spartak je uzeo tri boda zato sto je kvalitetnija ekipa

    0
    0
    Odgovori
  5. Prvi im zavukao Vucic, drugi Terzic ??!! Licimeri bedni. ZVEZDA PONOS POŠTENE SRBIJE I NAJVEĆI BREND NA BALKANU ! I am

    0
    0
    Odgovori
    • Bese vi ste zvezda , vratiste li grb kod vas ! Odakle ovolika vasa dugovanja ako niste namestali i placali utakmice , e sad nekad ste placali dzabe a nekad je to uspevalo !

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter