0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

ČUKARIČKI PRETI: Partizan je gigant od kluba, ali napašćemo

Objavljeno: 22.03.15 u 09:21

Fudbaleri Partizana u nedelju od 17:00 sati gostuju na Banovom brdu ekipi trećeplasiranog Čukaričkog.

U taboru crno-belih sa Banovog brda svesni su da im na noge dolaze aktuelni lideri na tabeli, međutim, tog meča se ne pribojavaju već najavljuju ofanzivan fudbal.

Ambicije Čukaričkog ne ruši ni statistika koja kaže da je Partizan prošle sezone slavio u obe prvenstvene utakmice.

Brđanima će posao biti olakšan, pošto se u stroj vraća Igor Matić, momak koji je u susretu sa Vojvodinom zaradio povredu lože.

– Dosta bolje se osećam, trebalo bi da sve bude u redu – kaže Matić.

On je dodao da niko iz kluba s Banovog brda nije pravio taktičke igre saopštavajući da je on povređen već dodaje da je zaista imao problema sa zdravljem.

– Kruže priče da smo hteli da zavaramo Partizan, ali stvarno nisam mogao da nastavim utakmicu. Imali smo rezultat, pa šef ni ja nismo hteli da rizikujemo pucanje mišića i, možda, dva meseca odsustva.

Jedan od najboljih igrača Čukaričkog na kraju je najavio ofanzivan fudbal svog tima.

– Dolazi nam lider, biće pun stadion. Tokom celog prvenstva su na tronu, favoriti su. Gigant od kluba. Imaju kvalitetnu ekipu, dobro ih vodi trener Nikolić. Tu su Ilić, Drinčić, Babović, Kojić, Ninković, Grbić… Imamo i mi ambicije i adute. Igraćemo ofanzivno, probaćemo da pobedimo – podvukao je Matić.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter