3
Fudbal

VARVARI ‘VEŽBAJU’ ZA NEDELJU: Navijači Budućnosti divljali u Kotoru

Objavljeno: 21.03.15 u 23:58

Meč 26. kola Jadranske lige između Budućnosti i Partizana, koji je na programu u nedelju od 19 sati, odlučiće koju poziciju će timovi zauzeti uoči plej-ofa.

Gotovo celih nedelju dana već traju međusobna nadgornjavanja, domaći pokušavaju da izbegnu svaku mogućnost da dođe do incidenata u dvorani Morača i to na najednostavniji način – ne dozvolivši da do ulaznica dođu navijači Partizana.

A da će u nedelju biti vrelo u Podgorici iako je tek mart mesec najavljuju današnji incidenti u Kotoru gde su navijači Budućnosti demolirali prostorije FK Bokelj nakon što je njihov tim poražen sa 1:0 od ovog tima u meču 23. kola Crnogorske fudbalske lige.

Srećom, sve se završilo na nekoliko polomljenih prozora pošto su organi reda reagovali i sprečili veće incidente, prenosi Radio Tivat.

hotsport.rs

0
0

3 Komentara

  1. varas se i neveruj pricama sto se pricaju ,braca iz niksica aooo sto se radi svaki put dobiju batine teske ,toliko o braci iz niksica

    0
    0
    Odgovori
  2. E, ovi su bas ludi… Razbili par prozora, stah me hvata…
    Braca iz Niksica su sami dovoljni da ih smire. Ali ipak nesto mislim da ce jos po neko sa da bude tamo. 😉
    S T A N A M T E S K O !!!

    0
    0
    Odgovori
  3. Dzaba se prsite i ludujete…pukla vam je pogibija večeras…NAPRED PARTIZANE DO NOVOG SAMPIONSKOG PRSTENA…

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter