1
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

PAVLOVIĆ ‘PROGOVORIO’ ZA MEDIJE: Sad je sve iza nas…

Objavljeno: 21.03.15 u 22:21

U prethodna dva dana podigla se velika buka oko problema u KK Partizan nastalog nakon „nesporazuma u komunikaciji“ trenera Duška Vujoševića i najboljeg igrača Aleksandra Pavlovića, koji je mogao da preraste u nešto veće.

Na sreću navijača Partizana dve strane su izgladile nesporazum, a prvi intervju nakon svega što se desilo Pavlović je dao za Večernje novosti.

– Pročitali ste saopštenje kluba. Ne bih imao šta da dodam, osim da je to poglavlje iza nas. Idemo dalje. Ispred su daleko važnije stvari, pre svega mislim na meč sa Budućnosti, koji odlučuje s koje ćemo pozicije u plej-of, arhivirao je Pavlović sve nesuglasice s trenerom Vujoševićem.

Cilj je jasan, a to je pobeda u Podgorici odnosno plasman u Evroligu trijumfom u polufinalu plej-ofa.

– Nismo se od evroligaških ambicija oprostili ni u decembru kada smo zbog nekompletnosti sastava bili na sredini tabele, pa sigurno nećemo ni sada, kada smo nadomak cilju. Dokle god postoji šansa, borićemo se, a mislim da sada imamo realne izglede, kao uostalom i svi učesnici plej-ofa. Potrudićemo se u Podgorici da obezbedimo i tu polufinalnu utakmicu više na domaćem terenu, kazao je Pavlović.

Detaljnije o samom meču u Podgorici odnosno mišljenju Aleksandra Pavlovića o njemu možete da pročitate na portalu Novosti.

hotsport.rs

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter