0
Ostali sportovi

NOVI PORAZ: Vojvodina završila takmičenje u Ligi Evrope bez osvojenog boda

Objavljeno: 21.03.15 u 23:13

Porazom od pobednika kupa Nemačke Fuhsa (30:25), rukometaši Vojvodine oprostili su se od takmičenja u Ligi Evrope. Novosađani su ostali bez bodova, ali mogu da budu ponosni na činjenicu da su jedini reprezent Srbije na evropskoj sceni, a da su se takmičili sa ekipom koja je glavni favorit za osvajanje titule.

Nakon polovine utakmice, Fuhse je imao šest golova prednosti (11:17). Novosađani su uglavnom, postizali golove van devet metara, gde su Vojvodinu predvodili Elezović i Orbović, ali teško su izlazili na kraj sa protivnikom unutar prostora gde je bio postavljen „berlinski zid“.

Bekovski dvojac Vojvodine i u nastavku je bio najaktivniji u napadu, postigao je dve trećine od ukupno postignutih golova Elezović devet, Orbović šest, dok je desno krilo Stanković dodao pet. Inače, Vojvodina je prišla na 21:25, ali kad god je bilo „gusto“, tu se zadesio Igropulo, desni bek nemačkog tima koji je postigao sedam golova. Naš reprezentativac Petar Nenadić dodao je četiri.

Utakmici je prisustvovalo 1.152, mahom, dece i omladine iz 10-ak novosadskih škola. Gošće su bile i košarkašice Vojvodine, pobednice nacionalnog kupa, uz rukometne radnike iz svih krajeva.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter