0
Ostali sportovi

FOTO: STARSPORT

EHF NEDELJA: Slovenke se revanširale Srpkinjama

Objavljeno: 21.03.15 u 17:17

Ženska rprezentacija Srbije izgubila je od Slovenije sa 30:28 (15:15), u prijateljskom susretu odigranom u okviru EHF nedelje, u Zrenjaninu.

Prvo pobeda, pa poraz. Srpske rukometašice su dan ranije pobedile Sloveniju sa 30:22, ali dans su se komšinice revanširale našim damama. 

Srpkinje je predvodila Jovana Stojiljković sa osam golova, četiri je postigla Dijana Radojević. Kod gošći su najzapaženije bile Ana Gros sa sedam golova, jedan manje dala je Tamara Mavsar, a pet puta se u strelce upisaal Alja Korem.

Selektor Srbije Saša Bošković zadovoljan je uprkos porazu.

– Devojke su mlade, daju sve od sebe. Prezadovoljan sam onim što su pokazale. Stigao nas je umor od jučerašnje utakmice, zato smo danas igrali slabije – rekao je Bošković.

Inače, naš tim se sprema za baraž za Svetsko prvenstvo u Danskoj, koji će igrati protiv Rumunije. Reprezentaciju tresu brojni problemi, jer su glavne zvezde tima za smenu selektora. Predsednik Saveza se zalaže za to da se svi problemi rešavaju u kući.

hotsport.rs       

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter