0
Evropske lige

CENE KVALITET: Bivši napadač Partizana na meti Fiorentine

Objavljeno: 21.03.15 u 11:36

Kako stoje stvari, Fiorentina je veoma zainteresovana za usluge srpskog reprezentativca i bivšeg igrača Partizana u redovima Anderlehta Aleksandra Mitrovića.

Naime, “Viola” nije jedini klub sa Apenina koji želi talentovanog napadača u svojim redovima, pošto su se krajem godine pojavile glasine da bi 20-godišnji momak mogao putem Rome ili Milana.

Kako priča jedan izvor blizak italijanskom klub, ekipa s „Artemio Frankija“ je spremna da plati između 10 i 12 miliona evra, iako je belgijski klub odredio minimalnu cenu od 15 miliona evropskih novčanica za transfer srpskog igrača.

Trener tima Vinćenco Montela namerava da pojača i osveži napad jer u samom špicu ima jedino Marija Gomeza i Bubakara, koji ne pružaju konstantno kvalitetne role. Đuzepe Rosi se nije potpuno oporavio od povrede jer i dalje ima teškoća na tom polju.

Nekadašnji fudbaler Partizana je u sjajnoj formi ove sezone – postigao je 14 golova na 27 utakmica u belgijskoj Župiler ligi i trenutno je najbolji strelac šampionata, prenosi goal.com.

 hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter