1
Košarka

FOTO: KSS

U PETOJ BRZINI: KSS dobio novog sponzora

Objavljeno: 20.03.15 u 21:03

Kompanija Opel i Košarkaški savez Srbije potpisali su ugovor o sponzorstvu koji našoj košarkaškoj organizaciji obezbeđuje kontigent automobila. Svečanim potpisivanjem ugovora koje je obavljeno danas na štandu Opela u Hali 4 Beogradskog sajma, kompanija Opel i Košarkaški savez Srbije označili su početak dvogodišnje poslovno – tehničke saradnje. Ugovorom je, između ostalog, predviđeno da Opel automobili u narednom periodu budu oficijalna vozila Košarkaškog saveza Srbije.

Generalni direktor kompanije Opel, Dragan Nenadović je ključeve prvih automobila uručio predsedniku Košarkaškog saveza Srbije, gospodinu Draganu Đilasu na konferenciji za medije održanoj tim povodom.

– Izuzetna nam je čast što smo postali partneri sa Košarkaškim savezom Srbije. Poznato je da je košarka jedan od vodećih sportova u Srbiji, a s obzirom na to da je i Opel među vodećim brendovima na domaćem tržištu, do timske igre i naše saradnje došlo je prirodno. Nadamo se da će naši automobili na posredan način pomoći našim reprezentativcima na putu do uspeha, istakao je Dragan Nenadović, generalni direktor Opela u Srbiji.

– Siguran sam da je ovo odličan poslovni potez od obostranog interesa, a nama je veoma važno što za partnera imamo jedno slavno automobilsko ime. Naša muška i ženska reprezentacija ove godine igraju Evropska prvesntva, a seniori će grupnu fazu početi u Nemačkoj čiji je Opel poznati brend. Nadamo se da će ova saradnja doprineti novim uspesima svih naših selekcija, izjavio je predsednik KSS, Dragan Đilas, a prenosi zvaničan sajt organizacije.

Predstavnici Opela i KSS-a najavili su i druge oblike poslovno – tehničke saradnje, prvenstveno promotivnog karaktera.

Kompanija Opel tradicionalno podržava razvoj profesionalnog i rekreativnog sporta. Na globalnom nivou posvećenost sportu i zdravom načinu života potvrđena je kroz sponzorstva timova kao što su Borusija Dortmund i Bajer Leverkuzen, a u Srbiji kroz podršku rekreativnom sportu, sportskim klubovima i sada potpisivanjem ugovora sa Košarkaškim savezom Srbije.

hotsport.rs

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter