0
Fudbal

FOTO: STARSPORT

TOMISLAV KARADŽIĆ: Podrška Šukeru visi o koncu, menadžeri uništavaju decu i klubove!

Objavljeno: 20.03.15 u 15:53

U Staroj Pazovi danas je održana sednica skupštine FS Srbije na kojoj je govorio prvi čovek ove organizacije Tomislav Karadžić.

On se prvo osvrnuo na podršku naše kuće fudbala Davoru Šukeru u kandidaturi za Izvršni odbor UEFA.

– Od podrške Davoru Šukeru verovatno nema ništa. Konačnu odluku donećemo sutra, ali od toga najverovatnije nema ništa – rekao je Karadžić.

Popularni „Tole“ je istakao da su najveći problem srpskog fudbala menadžeri i uprave klubova koje sarađuju sa njima.

– FS Srbije ulaže mnogo u fudbal i mlađe kategorije koje prave fantastične rezultate na takmičenjima. Nažalost, od toga koristi imaju samo menadžeri i pojedinci iz uprava klubova koji su u sprezi sa njima. Menadžerima ide veći deo kolača, dok klubovi grcaju u dugovima.

Predsednik FS Srbije Tomislav Karadžić je ukinuo odluku da se o izboru prvog čoveka ne može glasati godinu dana od poslednjeg izjašnjavanja o poverenju.

– Odluka da godinu dana po izboru predsednika ne može da se glasa o njegovom poverenju izazvala je mnogo polemike u regionima i savezima. Ja zato stavljam taj član Statuta na razmatranje i predlažem da se ukine. Kada god zatražite Skupštinu, ja ću je sazvati i razgovaraćemo o kvalitetu rada i promenama u Savezu.

hotsport.rs  – K.K.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter