0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

REVIJA U PODNE: Vreme Zvezdine utakmice poslednjeg kola u vrlo neuobičajenom terminu

Objavljeno: 20.03.15 u 12:19

Košarkaši Crvene zvezde i MZT Skoplja igraće svoj susret poslednjeg kola u neuobičajenom nedeljnom terminu, od 12 časova.

Utakmica koja neće imati rezultatski značaj igraće se u nedelju, 22. marta, u vrlo zanimljivom terminu – tačno u podne. Verovatno će to biti revijalni meč, u kojem će ponovo šansu dobiti mlađi igrači, barem što se tiče lidera na tabeli, Crvene zvezde.

Posle sinoćnjeg meča sa Barselonom, trener Radonjić će odmarati igrače pred početak Superlige i najbitnije okršaje u plej-ofu ABA lige.

Karte za meč protiv MZT-a će u prodaju biti puštene u subotu i moći će da se kupe u svim prodavnicama ‘Eventim-a’, a na dan utakmice prodavaće se i na biletarnici Pionira od 09:00 sati pa sve do početka meča.

– Cene ulaznica su nepromenjene. Karte za tribine koštaju 300, a za parter 500 dinara. Za plavu i belu ložu je neophodno izdvojiti 700, a za ložu 900 dinara. Karte za počasna mesta tik uz teren (court seat) koštaju 5.000 dinara. Još jednom pozivamo navijače da u što većem broju dođu u Pionir, a posebno naglašavamo da se kupovinom ulaznica na najdirektniji način finansijski pomaže klubu da u nastavku sezone beleži još bolje rezultate – stoji na zvaničnom sajtu KK Crvena zvezda.

hotsport.rs       

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter