0
TimeOut

FOTO: STARSPORT

PRELEPA PODRŠKA: Bodrila Markusa, divila se Delijama (FOTO)

Objavljeno: 20.03.15 u 21:19

Kada rođaci ili prijatelji košarkaša koji nastupaju za ovdašnje klubove dođu na neki meč Evrolige ili važnu utakmicu Jadranske lige ostanu začuđeni atmosferom koja vlada u halama.

Ništa drugačije nije se ponašala i zgodna crnka koja se sinoć pojavila u Kombank Areni dobrih sat i po vremena pre početka meča između Crvene zvezde i Barselone. Sa fotoaparatom u rukama ova devojka je beležila svaki detalj u dvorani sa posebnim akcentom na Markusa Vilijamsa, plejmejkera crveno-belih.

FOTO: HOTSPORT.RS
FOTO: HOTSPORT.RS

U trenucima kada je u dvorani bila tolika buka da nije bilo moguće čuti ni samog sebe Vilijamsova prijateljica je gotovo otvorenih usta začuđeno posmatrala oko sebe jer definitivno nije imala priliku da vidi ništa slično, a ako joj je Markus i pričao teško je to dočarati.

FOTO: HOTSPORT.RS
FOTO: HOTSPORT.RS

Da li se radi o prijateljici ili tu postoje i određene emocije ostaće nedoumica pošto je znatiželjnicima koji su je zamolili da otkrije o kakvoj vezi se radi devojka odgovorila da je ona Vilijamsova „girl friend“ (može da se tumači i kao devojka, ali i bukvalno – ženski prijatelj).

FOTO: HOTSPORT.RS
FOTO: HOTSPORT.RS

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter