0
Evropske lige

PEH ZA REPREZENTATIVCA SRBIJE: Zdravko Kuzmanović polomio ruku

Objavljeno: 20.03.15 u 11:30

Veliki peh za reprezentativca Srbije i veznog fudbalera Intera, Zdravka Kuzmanovića. Naime, član „nerazura“ polomio je ruku.

Sjajni vezista zamenio povređenog hrvatskog reprezentativca Kovačića u dresu Intera u meču sa Volfsburgom. Na terenu je ostavio kvalitetan utisak, ali je posle meča doživeo pravi krah.

Naime, Kuzmanović je ušao u igru u 55. minutu, a na terenu se pokazao kao jedan od boljih fudbalera u timu Robertu Manćinija, ali je u samom finišu pao i povredio se.

Ipak, Kuzmanović je smogao snage da završi utakmicu, ali je posle meča odmah otišao na detaljne preglede na kojim mu je stručni tim lekara konstatovao prelom ruke.

Naime, detaljnom analizom ustanovljeno je da Kuzmanović polomio podlaktičnu kost desne ruke i da ga očekuje pauza od 40 dana, što znači da će Roberto Manćinitek u finišu sezone moći da računa sarpskog vezistu.

Da stvari po Inter budu gore, Kuzmanović je ušao u igru umesto Matea Kovačića koji je povredio koleno i zbog toga je napustio teren. Koliko će Manćini biti bez Kovačića, još nije poznato.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter