6
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

OBRT ZA RADOST GROBARA: Pavlović ostaje!

Objavljeno: 20.03.15 u 11:51

Kako stoje stvari, čelnici Partizana zakopali su ratne sekire sa zvezdom tima, Sašom Pavlovićem.

Naime, ovaj momak našao se na rubu odlaska iz crno-belog dresa. Za danas u 13:00 sati zakazana je konferencija za novinare, a navijači „Parnog valjka“ sa nestrpljenjem očekuju rasplet i vesti o tome hoće li njihov miljenik ostati u klubu ili ne.

Ako je verovati poznatom košarkaškom novinaru, Davidu Piku, Pavlović je zakopao ratne sekire sa klubom i odlučio je da ostane.

Naime, on je na svom „Tviter“ profilu napisao:

– Partizan će održati konferenciju na kojoj će obnoviti prijateljstvo sa Pavlovićem. Vraća se! – napisao je Pik.

 

hotsport.rs

0
0

6 Komentara

  1. Nadajmo se samo da ce Sasa ipak izdrzati da ostane do kraja,ali je pitanje koliko ce i on i ostali trpjeti ocigledno istresanje Vujosevica. Zbog takvih stvari su otisli mnogi,prosle godine Kinsi,ove Gagic i mnogi drugi,a sad je doveo na granicu i igrace koji su pokazali da nisu tu zbog para,nego zbog ljubavi prema Partizanu. A upravo zbog takvog stava prema igracima nije uspio u CSKA. Za dobro Partizana Dulu treba naci neku drugu funkciju u klubu,jer je sigurno zasluzio,ali mislim da nije vise za trenera.

    0
    0
    Odgovori
  2. Nadajmo se samo da ce Sasa ipak izdrzati da ostane do kraja,ali je pitanje koliko ce i on i ostali trpjeti ocigledno istresanje Vujosevica. Zbogvtakvih stvari su otisli mnogi,prosle godine Kinsi,ove Gagic i mnogi drugi,a sad je doveo na granicu i igrace koji su pokazali da nisu tu zbog para,nego zbog ljubavi prema partizanu. A upravo zbog takvog stava prema igracima nije uspio u CSKA. Za dobro Partizana Dulu treba naci neku drugu funkciju u klubu,jer je sigurno zasluzio,ali mislim da nije vise za trenera.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter