0
Domaći fudbal

FOTO: HOTSPORT

NENAD LALATOVIĆ PRED NAPREDAK: Moramo što pre da rešimo pitanje pobednika!

Objavljeno: 20.03.15 u 13:15

Fudbaleri Crvene zvezde u subotu od 18 časova na stadionu „Rajko Mitić“ dočekuju Napredak, a trener crveno-belih Nenad Lalatović najavljuje ofanzivu od samog početka meča.

– Igramo na našem stadionu, atmosfera u ekipi je sjajna, dobro smo trenirali, želimo da odigramo bolje nego u prethodnom meču. Naša orjentacija je napadačka, nećemo menjati ono što daje rezultat i pokušaćemo da što pre rešimo pitanje pobednika – rekao je na konferenciji za novinare Nenad Lalatović.

Strateg crveno-belih je istakao da njegov tim nema poseban motiv protiv „čarapana“, iako je Napredak bio prva ekipa koja je ove sezone uzela bod šampionu Srbije.

– Poseban motiv nam nije potreban, za to što se desilo najmanje su krivi igrači Napretka. Mi ćemo maksimalno ući u meč, igraču moraju da daju 120 odsto i zna se, idemo na pobedu, ko god nam je rival na našem stadionu.

Nenad Lalatović nije štedeo reči hvale na račun protivnika.

– Imaju sjajne pojedince, pet-šest igrača koji su duže na okupu i mogu da naprave problem svakom timu. Posebnu pažnju moramo da obratimo na Trujića i Ibrahimu. Napredak je dobra ekipa, pozicija na tabeli nije realna, a nisu imali ni sreće na nekim prethodnim utakmicama. Mi molramo da budemo pravi, da ginemo na terenu, dobijemo svaki duel i rešimo meč u našu korist.

hotsport.rs    

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter