0
Evropske lige

NE TREBA MU: Murinjo ne namerava da dovede Pogbu

Objavljeno: 20.03.15 u 18:46

Menadžer Čelsija Žoze Murinjo uopšte nema nameru da u svoje redove dovede vezistu Juventusa Pola Pogbu.

Portugalac smatra da 19-godišnji igrač ‘Plavaca’ Ruben Loftus-Čik, koji može da igra na pozicijama zadnjeg i centralnog veznog, poseduje sličan potencijal.

– Ne želim da pričam o Pogbi, niti o bilo kom drugom igraču koji nije deo mog tima. Jedino što mogu da vam kažem je šta očekujem od Fabregasa, Matića, Ramiresa, Rubena i Mikela, koji je trenutno povređen – rekao je Murinjo.

Portugalac ipak razmišlja o pojačanjima.

– Spomenuti igrači čine dobru grupu, s tim da očekujem da mlađani Loftus-Čik od sledeće sezone počne daleko ozbiljnije da konkuriše za prvu postavu. U ovom trenutku ga ‘štitimo’, a naredne sezone neće biti samo ‘broj’, već igrač“, dodao je Murinjo, „Za našu transfer politiku nije potrebno mnogo novca, pošto nam nije potrebno mnogo toga. Zadovoljni smo sastavom ekipe, igračima koji čine naš tim, imamo određenje želje, ali i nekoliko mladih igrača u našem timu – zaključio je Murinjo.

hotsport.rs       

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter