0
Evrokupovi

MANĆINI NAKON ELIMINACIJE IZ LE: Publika radi ispravnu stvar, zaslužili smo zvižduke

Objavljeno: 20.03.15 u 08:50

Fudbaleri Intera nastavili su svoje posrtanje na svim poljima pošto su sinoć izgubili od Volfsburga u Ligi Evrope sa 2:1.

Naravno, nakon poraza u prvom susretu u Nemačkoj od 3:1, novi izgubljen susret ujedno je označio eliminaciju „nerazura“ sa evroscene. Sve to se nimalo nije svidelo fanovima Intera koji su salvom zvižduka ispratili ljubimce sa „Đuzepe Meace„.

Šef struke milanskog kluba, Roberto Manćini, kazao je da se saoseća sa navijačima i da razume njihove proteste.

– I mi smo razočarani kao i navijači. Imaju svako pravo da nam zvižde. Imali smo šanse da damo još golova, ali kada smo jednom primili gol, bilo je teško da se vratimo – rekao je Manćini koji iz nedelje u nedelju muku muči sa svojim klubom.

– Znali smo da moramo da damo dva gola i da ne primimo nijedan, ali nismo uspeli da sačuvamo mrežu. Na nesreću, pravimo greške i primamo golove. Volfsburg je trenutno bolji tim, ali ostaje žal što smo im u ova dva meča dali previše prostora da nas ugroze. Verovatno nisam bio sposoban da u potpunosti prenesem igračima šta tražim od njih – kazao je Manćini.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter