1
AdmiralBet ABA Liga

JOVOVIĆ PRED PARTIZAN: Bili smo drugi 25. kola, bilo bi šteta da sada ispustimo to mesto

Objavljeno: 20.03.15 u 16:36

Tre­ner Budućnosti Igor Jovović smatra da bi bila šteta ako bi njegov tim porazom od Partizana u poslednjem kolu ABA lige ispustio drugo mesto, jer dva tima imaju isti skor pred poslednje kolo regularnog dela prvenstva, s tim što je crnogorski tim slavio u Pioniru u prvom duelu (72:61).

– U Pioniru smo odigrali jako kvalitetno, bili disciplinovani, vodili i sa 17 poena razlike. Sigurno je da će sada utakmica biti potpuno drugačija. Bili smo drugi 25. kola i bila bi šteta da to mesto sada ispustimo – rekao je Jovović za Dan.

On je dodao da Partizan nikada ne bi trebalo otpisivati.

– Partizan uvek teži najvišim ciljevima. I kada ih nije išlo i kada su bili u nezavidnoj situaciji znalo se da će se podići. U međuvremenu su se pojačavali, brusili formu i nanizali 12 pobeda, što dovoljno govori o njihovoj snazi.

Za utakmicu u Morači vlada veliko intereosvanja navijača, kako u Crnoj Gori, tako i u Srbiji.

– Utakmica sa Partizanom su i u prošlosti izazivale veliko interesovanje javnosti. Sada i značaj utakmice dodatno podgreva atmosferu. Međutim, siguran sam da ćemo znati da se prilagodimo. Ove sezone smo prošli kroz dosta stresnih situacija i verujem da nas je to pripremilo da ne podlegnemo pritisku – zaključio je Jovović.

Utakmica 26. kola ABA lige Budućnost – Partizan igra se u nedelju od 19 sati u hali Morača. Trener crno-belih Duško Vujošević i igrač Edo Murić respektuju Budućnost, ali su sve oči uprte u situaciju sa Sašom Pavlovićem i ishod novonastale situacije. 

Navijačima su nervi napeti kao strune, ali ipak veruju u pozitivan ishod i da će Sašina ljubav prema Partizanu i Grobarima nadvladati sve probleme.

hotsport.rs       

0
0

1 Komentara

  1. Steta ili ne ali vi cete se oprostiti od tog mesta sigurno jer cemo vas polomiti kao casicu a posle vas je cista formalnost…

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter