0
ATP

INDIJAN VELS: Đoković bez znoja u polufinalu, predaja Tomića

Objavljeno: 20.03.15 u 08:28

Najbolji srpski teniser svih vremena i prvi reket planete Novak Đoković bez borbe se plasirao u polufinale Mastersa iz serije 1000 u Indijan Velsu, pošto je Bernard Tomić odustao pre meča.

Đoković i Tomić trebali su sinoć da ukrste koplja u poslednjem susretu programa u Indijan Velsu, ali je Australijanac odustao zbog problema sa povredom leđa.

Tomić i Đoković su u karijeri igrali tri puta, a sve trijumfe na kraju je uzimao Đoković – dva puta lako i bez izgubljenog seta, u Rimu i Rodžers kupu 2012,  dok je na Vimbldonu Đoković slavio u četiri seta 2011. godine.

– Imao sam snažne bolove u leđima i glavobolju. Moraću da idem na operaciju u narednih nekoliko nedelja – rekao je Tomić koji je tokom cele nedelje nosio kinezi trake na tom delu tela.

Srpski teniser u borbi za finale igraće sa velikim rivalom Endijem Marijem, koji je u dva seta nadigrao Felisijana Lopesa.

Masters iz serije 1000 u Indijan Velsu igra se za nagradni fond od 7.107.445 dolara.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter