0
Evroliga

EVROLIGA: Galatasaraj se borio, Alba pobedila

Objavljeno: 20.03.15 u 00:18

U meču, kome je početak kasnio zbog nereda koje su izazvali gostujući navijači, Alba je u Berlinu savladala Galatasaraj rezultatom 75:68.

Četa Saše Obradovića bila je apsolutni favorit protiv Turaka koji su ponovo igrali sa osam prvotimaca i četiri „klinca“. Alba je zasluženo slavila, ali je lako moglo da joj se obije o glavu opuštanje u poslednjih deset minuta utakmice. Naime, Nemci su vodili i sa čak „plus 18“ koševa razlike 56:38, ali je Galatasaraj pet minuta pre kraja utakmice imao „minus jedan“ – 62:61. Duža klupa i odmorniji igrači doneli su prevagu u odlučujućim momentima i domaćinu doneli trijumf 75:68.

Najefikasniji kod domaćina bio je Banić sa 15 poena, zemljak Radošević je ubacio 11, a Renfro i Reding po 10 poena. Sa druge strane sjajan je bio Erceg sa 16 koševa, koliko je ubacio i Arslan. Micov se zaustavio na 12 poena.

hotsport.rs      

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter