7
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

ČOVIĆ: Drago mi je što je Telekom u Partizanu, očekujem NIS u Zvezdi

Objavljeno: 20.03.15 u 11:11

Očekivano, svoj komentar na sponzorstvo Telekoma fudbalskom klubu Partizan imao je i prvi čovek KK Crvena zvezda Nebojša Čović, koji je izjavio da mu je drago da država finansijski podržava najveće klubove i rekao da očekuje istu pomoć i prema svom klubu.

Partizan će od ugovora sa Telekomom dobiti 1.200.000 evra, a to je crno-belima prvo veliki ugovor o sponzorstvu u poslednje četiri godine. Prvi čovek KK Crvena zvezda Nebojša Čović pohvalno je govorio o pomoći države klubovima, istakavši da očekuje da se uspostavi balans nečijim sponzorstvom Crvenoj zvezdi.

– Država poslednje tri godine uravnoteženo raspoređuje novac između Crvene zvezde i Partizana, i u skladu sa mogućnostima. Drago mi je da je Telekom postao sponzor FK Partizan. Očekujem recimo i da bi NIS mogao da postane sponzor KK Crvena zvezda – rekao je Čović, a prenosi ‘Informer’.

Zanimljivu reakciju juče je imao i bivši igrač crveno-belih, Luka Milunović.

hotsport.rs       

0
0

7 Komentara

  1. NIS daje

    4 000 000 evra u FK CZ godisnje
    800 000 evra u KK Partizan godisnje

    Telekom Srbija
    1 230 000 evra u FK Partizan godisnje
    nn cifra koja ide u KK CZ (FMP) nikada nije objavljena u javnosti (razmislite zasto)

    I sad sve i da Telekom daje jedan dinar godisnje u KK CZ pogledajte tu ravnotezu! U zbiru 4 000 000 + 1 DINAR od Telekoma u CZ ukupno ide 4 000 000,00834 eura a u Partizan 2 030 000 evra! Hahaha Covicev pojam ravnoteze! E moja „postenjacino“….

    0
    0
    Odgovori
    • Ispravka, za 21 mesec ce nam dati 1,2 miliona € a NE godisnje, dok FK cz dobija 4,4 miliona € od Telekoma vec 6 godina, znaci 7 PUTA vise nego Partizan, dok Gazprom dajr FK cz 5 PUTA vise nego sto daje KK Partizan!!!

      0
      0
      Odgovori
  2. Nije Coki lud za milion evra Partizanu,trazice od NIS a 10 miliona>Coki je upucen gde ima para,zato je i bio zaduzen za Kosovo dok su tamo isle sve pare…

    0
    0
    Odgovori
  3. koja ljigavstina od coveka !!! ovu prevaru sa telekomom kao sponzorom fk partizan nije nemoguce da je coki smislio ?! kako za ovu sicu od 1,2 ER-a, na godinu i po dana fk partizanu , a za zvezda u lj. bogdana i cokijevu zvezda iz zeleznika ODMAH OPLJACKATI NAROD ZA 15 MILIONA ER-a . treba opravdati obezbedjene i date pare od 12,5 miliona ER-a za evro-licencu fkcz i isplatu ogromnih ugovora njegovim kosarkasima . covicu, dzaba se nadas da ce GROBARI i nacija ,da nasednu na ovu tvoju ko zna koju po redu PREVARU . AKO ZVEZDA OBEZBEDI EVRO-LICENCU, OVO SA TELEKOMOM KAO SPONZOROM FKP JE PREVARA I POTVRDA MOJE TVRDNJE DA JE COKI IDEJNI TVORAC UZ VUCICEVU SAGLASNOST !!! coki ,oni koji te u tvojim planovima, idejama i delima beuslovno podrzavaju i za sva dela i nedela jos optuznicu ne dizu … pasce ako zbog niceg drugog ono zbog zvezde i tebe covicu !!!

    0
    0
    Odgovori
    • Konacno je dosao neko ko ce sa vama da se bode,navikli ste godinama unazad na sve same nesposobnjakovice u vodjenju klubova kako kk tako i fk.E sada su dvojica ljudi koji su sposobni da namaknu pare,zavedu red u kuci,naprave rezultate.I dosta bre vise sa Vucicem,smoriste vise,promenite malo plocu.Kad budu hapsili BJEKU I ZEKU za njihova dela,neka onda hapse i Covica.Dosta su bre hapsili Zvezdine ljude,a vase niko ne sme da pipne.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter