6
Evroliga

ZVEZDA NEMA MANA, ALI: Partizan je moj klub!

Objavljeno: 19.03.15 u 00:02

Košarkaš Barselone i nesuđeno pojačanje Partizana Mario Hezonja rekao je na prvom treningu katalonskog kluba u Kombank areni da veoma ceni Crvenu zvezdu, koja po njemu, nema mana.

Mario Hezonja neretko je isticao da je navijač Partizana, zbog čega je navijačima crno-belih posebno žao što nije obukao crno-beli dres kada je postojala ta mogućnost. U četvrtak će od 19:15h sa Barselonom gostovati u Kombank Areni Crvenoj Zvezdi, za koji mladi Hrvat ima samo reči hvale.

– Biće jako teško. Pogotovo zato što je Zvezda dobila poslednje dve utakmice i to im jako znači. Ova će im biti verovatno najvažnija do sada da bi se kvalifikovali. Jako su dobra ekipa i da odskaču od naše regionalne lige ovde. Mislim da nemaju posebnih mana, više igraju taj evropski stil košarke, kao i ostale ekipe u Evroligi. Možda su malo slabiji od Fenerbahčea, CSKA i drugih top ekipa. Ne vidim stvarno njihove mane – rekao je Hezonja novinarima pred trening Barse u beogradskoj areni.

On je prošle sezone gostovao u Beogradu, kada je Barselona igrala protiv Partizana u Pioniru. Bila mu je, kako kaže, velika želja za zaigra pred ‘Grobarima’ makar i kao protivnik, kad već nije obukao crno-beli dres.

– Najdraže mi je bilo da dođem u Pionir prošle sezone, da igram protiv Partizana. To mi je bila velika želja – istakao je krilni igrač sa, po mnogima, NBA potencijalom.

Naravno, neizostavno pitanje bilo je o njegovom neostvarenom transferu u Partizan. Kaže, nije bilo realno, jer je Barselona ipak bila veći poziv.

– Bilo je tu i istine, naravno. To je tada bila moja velika želja. Duleta poznajem fenomenalno, Bogdana i danas poznajem fenomenalno, dosta ljudi iz kluba poznajem fenomenalno, ali je sve ostalo na nagađanjima. Razgovarali smo, ali nije bilo tu previše priče ili dogovora. Tako da je sve ostalo samo na priči – objasnio je Hezonja.

Crvena zvezda i Barselona sastaju se u okviru TOP 16 faze Evrolige, a meč u Kombank areni igra se u četvrtak uveče od 19 časova i 15 minuta.

hotsport.rs       

0
0

6 Komentara

  1. Koga ono bese najvise voli Hrvat Robert Prosinecki koga u purgergradu odmila zovu Robi ustasa?he,he,he kompleksasi.

    0
    0
    Odgovori
    • A ko ti je bio predsednik Franjo Tudjman , ko ti je bio najbolji igrac svih vremena Dragan Mance a gde si uopste osnovan ? A cije pesme pevate ,, Dobro pamtim sve “ e moj grobare 😀

      0
      0
      Odgovori
    • Pozdravio tebe tvoj osnivac HRVAT Penezic, tako da stvarno na tvom mestu ne bih preturao po 70 godina necije istorije da nadjem da li je neki hrvat bio predsednik skupstine na 3 godine po nacionalnom kljucu…
      Posebno sto vam i najveca igracka legenda hrvat koji je sagradio usred Knina spomenik poginulim ZNG-ama naziva „JUNACI Oluje“, koja je proglasena za zlocinacki poduhvat!!
      A i da ne zaboravimo takodje i omiljenog vam predsednika FSJ-a takodje vaseg i takodje hrvata Slavka Sajbera!!
      I za kraj da te samo podsetim da ste se krajem 80-ih pobratimili sa, gle slucajnosti hrvatskom, torcidom, vezivali zastave u zajednickom navijanju, kleli se Titu na vecito bratstvo sa njima!!!
      Bok decki…

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter