0
Evrokupovi

VIĆENCO MONTELA: Neće nam biti lako sa Romom

Objavljeno: 19.03.15 u 10:42

Trener Fiorentine Vićenco Montela ne veruje da je Roma bačena na kolena usled loših rezultata u Sriji A od starta 2015. godine.

Dva tima će u četvrtak odigrati revanš meč nokaut faze Lige Evrpoe na stadionu „Olimpiko“ u Rimu, nakon što je rezultatom 1:1 završen prvi meč na „Artemio Frankiju„.

– Ne verujem da ćemo na meču sa Romom naći način da bacimo Romu na kolena – kazao je šef struke Fiorentine, Vićenco Montela.

– Lično znam neke njihove igrače i svestan sam njihovog kvaliteta. Moramo da pokušamo da zaboravimo sve ono što se dogodilo u prvom meču i da budemo svesni da je Roma tim koji je drugi na tabeli Serije A – kazao je Montela.

– Oni ne samo što su sjajni fudbaleri, oni su sjajni ljudi i vrlo jake ličnosti. Ne smatram da je Roma otpisala ovu sezonu. Zapravo, siguran sam da će želeti svima da su tim koji ume da reaguje na loše rezultate – smatra trener „Viole„.

– Sa druge strane, mi moramo da se fokusiramo na našu igru. Ne smemo da gledamo ništa sa strane, već samo da budemo skoncetrisani na teren. Uz to, ja ne verujem u to što mediji pričaju da se Roma muči na svom terenu – kazao je Montela.

– Znam koliko su strastveni navijači Rome. Siguran sam da će oni biti dodatni vetar u leđa igračima „Vučice“, tu nema dileme – rekao je trener Fiorentine, piše Goal.com.

hotsport.rs       

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter