in , ,

VELIKI DAN ZA PARTIZAN: Telekom generalni sponzor, crno-beli dobijaju 1,2 miliona evra!

Fudbalsku klub Partizan konačno ima sponzora. U pitanju je kompanija Telekom Srbija, a ugovor će važiti od 1. aprila ove, do 31. decembra 2016. godine. Naravno, fudbaleri Partizana će tokom tog perioda nositi logo Telekoma na dresovima.

Partizan će od Telekoma dobijati 6,7 miliona dinara mesečno, odnosno ukupno 140.700.000 do kraja ugovora, saopšteno je na konferenciji za novinare na stadionu u Humskoj.

Crno-beli generalnog sponzora nisu imali četiri i po godine, poslednja je bila Elektorprivreda Srbije, u sezoni kada je klub iz Humske igrao u Ligi šampiona.

Potpredsednik crno-belih Milorad Vučelić rekao je da da su pregovori trajali više nedelja i da je ovo „veliki dan za Partizan“.

– Ovo je veliki dan za Partizan. Ponosan sam što dva šampionska tima sarađuju. Oni su moćna firma i nama je velika čast što ćemo nositi njihov logo na dresu. Mi kao veliki klub uvek imamo orjentaciju ka Evropi, a siguran sam da je Telekom prava firma koja može da nam pomogne da u tome budemo još uspešniji – rekao je Vučelić.

Generalni direktor Telekoma Predrag Ćulibrk kazao je da je ta kompanija još jednom pokazala da podržava srpski sport.

– Ovim sponzorstvom smo još jednom kao firma potvrdili da podržavamo sport u Srbiji. Za nas je velika čast što će jedan ovako veliki klub nositi naše ime na dresu – kazao je Ćulibrk.

Danas se šuškalo o sponzoru, a već tokom popodneva je to postala realnost.

hotsport.rs       

Diskusija

Odgovorite
  1. Šta je bre ovo? Gde su milioni koje ste obećali? Gde je velika Američka kompanija koju ste sve vreme pominjali? Kakav je bre ovo ugovor na jadnih milion eur za sezonu ipo bre!? Ma letećete iz fotelja samo tako, lopine partijske!!!

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Učitavanje

0

Mesi oduševio svog učitelja Pepa

SANTOŠ OBJAVIO SPISAK: Portugalija sa Ronaldom na Srbiju!