0
Evropske lige

RAKITIĆ: Čak su i igrači Sitija uživali u Mesiju

Objavljeno: 19.03.15 u 11:40

Vezni fudbaler Barselone Ivan Rakitić nakon trijumfa svog tima nad Mančester Sitijem u Ligi šampiona uputio je javne pohvale sjajnom Lionelu Mesiju.

Rakitić, strelac pobedonosnog gola na asistenciju Argentinca, uveren je da su čak i igrači Mančester Sitija uživali u čarolijama sjajnog Mesija. Barsa je slavila sa 1:0.

– Mesi je neverovatan, sjajan… Nemam prave reči da opišem njegov pravi kvalitet – rekao je Rakitić.

– Iskreno mislim da su čak i igrači Sitija uživali gledajući sve ono što na terenu radi Mesi. Nadam se da će njegova forma da se nastavi i da će i dalje da igra na ovaj način – kazao je hrvatski reprezentativac.

– Moram da čestitam golmanu Sitija, on je fantastično odradio svoj posao i pokazao je to na samoj utakmici – dodao je Rakitić.

– Generalno, mislim da smo uradili sjajan posao. Uživali smo na terenu, imali smo veći posed lopte, a ono što je najvažnije smo i uradili, pobedili smo. Siti je imao mnogo dobrih akcija, umeli su da budu opasni pred našim golom, ali smo zaslužili trijumf – podvukao je Rakitić.

 hotsport.rs       

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter