8
Domaći fudbal

POSLASTICA: Izaberite najlepši gol postignut u ‘večitom derbiju’? (VIDEO) (ANKETA)

Objavljeno: 19.03.15 u 23:55

„Večiti derbi“ je najveća svetkovina srpskog fudbala. Dueli Crvene zvezde i Partizana su poznati širom sveta, a nalaze se i u samom vrhu liste najvećih gradskih derbija planete. Do sada je odigrano 147 utakmica dva „ljuta rivala“, Zvezda je uspešnija sa 60 pobeda, Partizan ima 44 trijumfa, dok je 43 utakmice završeno nerešenim rezultatom.

Crveno-beli su postigli 213 golova, dok su crno-beli „upisali“ 180 pogodaka. HotSport je izabrao 25 najlepših golova postignutih u „večitom derbiju“, a vi odlučite koji je najleši?

hotsport.rs

0
0

8 Komentara

  1. Po neni su najbolji Piksijev direkno iz kornera, Robertov 2 gol i bomba Petrovica. Najmili mi je Moreirin gol u zadnji minut za 1:1. Svi su dobri golovi od ponudjenih ima mnogo, lijepih pogodaka.

    0
    0
    Odgovori
  2. Mijalkovic u zavrsnici revansa polufinala kupa, posle o-1 za zvezdu iz prvog meca, sa oko 35m za 3-1 i finale!

    0
    0
    Odgovori
  3. Shvatam da vas pucaju kompleksi, ali ne priznati da je gol Krupnikovica najbolji ne samo u Derbijima, nego uopste, najlepsi gol ikad postignut na ovim prostorima je van pameti…

    0
    0
    Odgovori
  4. 1. Saveljić, 2. Stojković, 3. Tomić, 4. Mihajlović, 5. Prosinečki (drugi gol), 6. Kleo, 7. Moreira, 8. Krupniković, 9. Džajić, 10. Petrović… Nedostaju po meni najbolji golovi a to su Drinčićevi i Jojićev.

    0
    0
    Odgovori
  5. Jojić za pobedu…TAJ JE NAJLEPŠI, iako ga niste uvrstili…Mada i Drinina bomba je bila lepa, kada je probušio Rajkovića

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter