0
Evroliga

FOTO: STARSPORT

PLJUŠTE POHVALE IZ NBA LIGE: Teo je magičan, može šta god poželi

Objavljeno: 19.03.15 u 11:25

Reprezentativac Srbije i jedan od najboljih igrača na minulom Svetskom prvenstvu u Španiji, Miloš Teodosić oduševio je ceo svet igrama na letošnjem Svetskom kupu, pa tako i iskusne NBA radnke.

Gotovo svakog leta unazad nekoliko godina konstatno se spekuliše o odlasku Miloša Teodosića u NBA ligu. Te priče samo su podgrejane prošlog leta nakon surove dominacije Teodosića na Mundobasketu.

Da Teo može da igra u NBA ligi nema dilemu šef struke Jute Džez, Kvin Snajder.

– Mislim da Teo na terenu može da uradi maltene sve što hoće. On je možda i najbolji dodavač na svetu i on zna da to mislim o njemu – kazao je Snajder.

Sadašnji šef struke Džezera u sezoni 2012/2013. radio je kao asistent u CSKA i dobro je upoznat sa Teodosićevim kvalitetima.

Sjajni član „Orlova“ u tekućoj sezone igra više nego kvalitetno u dresu „Armejaca“ pošto u Evroligi prosečno beleži 16,7 poena, uz 43% šuta za tri poena, uz 2,7 skokova i 7,3 asistencije.

Srpski košarkaš više puta je isticao da je zadovoljan u CSKA, ali ipak osatje pitanje da li će narednog leta konačno „preko bare“.

 hotsport.rs       

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter