0
Domaći fudbal

OFK BEOGRAD: Dodiću, kojim si se kriterijumom vodio kada si pravio spisak reprezentacije?

Objavljeno: 19.03.15 u 21:49

Omladinski fudbalski klub Beograd oglasio se saopštenjem povodom izbora igrača selektora mlade reprezentacije Srbije Mladena Dodića za prijateljske mečeve sa Švedskom i Italijom za osam, odnosno 11 dana.

U klubu sa Karaburme su ljuti na šefa stručnog štaba „orlića“ što je sa spiska izostavio dvojicu igrača „romantičara“ Stefana Čupića i Bogdana Planića. Kako predsednik UO OFK Beograda Drakče Dimitrijević u saopštenju, na klupskom sajtu, navodi pomenuti dvojac je sa mladom reprezentacijom Srbije prošao ceo ciklus kvalifikacija za EP i bio deo ekipe koja se plasirala na završno takmičenje. Zato u OFK Beogradu pitaju po kom je kriterijumu selektor Mladen Dodić sastavio spisak igrača za mečeve sa Švedskom i Italijom?

Mladen Dodić je na mestu selektora mlade reprezentacije Srbije zamenio Radovana Ćurčića koji je preuzeo A tim. Bivši trener Jagodine je danas saopštio spisak igrača na koje računa za dva prijateljska meča koja se igraju 28. i 31. marta.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter