0
Evrokupovi

LE, 1/8 FINALA: Napoli odbranio prednost u Moskvi (VIDEO)

Objavljeno: 19.03.15 u 20:14

U prvom meču programa revanš utakmica osmine finala Lige Evrope Dinamo Moskva i Napoli su igrali nerešeno 0:0, što znači da su Italijani izborili plasman u četvrtfinale zbog trijumfa pod Vezuvom 3:1.

Bio je ovo fantastičan meč pun šansi, ali su golovi falili za vrhunsku predstavu. Napoli u glavni grad Rusije nije došao da se brani, šta više tim sa San Paula je napadao tokom celog prvog poluvremena. Najveću šansu u 15 minutu propustio je Kaljehon koji je posle sjajnog šuta pogodio stativu.

U drugih 45 minuta Dinamo je preuzeo inicijativu. Napadali su „policajci“ preko Džudžaka i Žirkova, ali Kokorin i Kuranji nisu bili kocentrisani da pogode mrežu. Pogotovo Nemac koji je u 70. minutu neometan sa pet metara glavom šutirao preko gola. Na kraju najpravedniji rezultat je b je bio 0:0, a pobedom u Napolju 3:1 Napoli je izborio četvrtfinale.

Liga Evrope, osmina finala:

Dinamo M – Napoli 0:0 – prvi meč (1:3)

Roma – Fiorentina
Dinamo K – Everton 19.00
Ajaks – Dnipro
Bešiktaš – Klub Briž
Inter – Volfsburg
Sevilja – Viljareal
Torino – Zenit 21.05

hotsport.rs  

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter