0
Evroliga

EL: Rođendanska žurka Miloša Teodosića u Malagi, dobio aplauze i od španskih navijača!

Objavljeno: 19.03.15 u 23:10

Na svoj 28. rođendan Miloš Teodosić je odigrao fenomenalnu utakmicu u dresu CSKA, a u 11. kolu TOP 16 faze Evrolige veoma ubedljivo je savladana Unikaha u Malagi rezultatom 95:77 (26:25, 21:17, 25:14, 23:21).

Od samog početka meča bilo je jasno da će domaćin teško moći da ugrozi mašineriju iz Moskve, koju je u na ovom susretu predvodio virtuoz Miloš Teodosić. Po mnogima najbolji plej u Evropi je za 30 minuta provedenih na parketu ubacio 25 poena i podelio osam asistencija saigračima. Diktirao je tempo meča i pobeda nikako nije mogla da izostane.

Do nje su došli boljom odbranom u drugom poluvremenu i nestvarno raznovrsnim napadom. Prosto su se igrali košarkaši CSKA, a to nijednom igraču ne predstavlja problem kada na poziciji broj jedan ima raspoloženog plejmejkera kakav je večeras bio slavljenik Miloš Teodosić.

– Ova utakmica je bila veoma važna za nas. Nismo smeli da dozvolimo 42 poena u prvom poluvremenu, ali je sve došlo na svoje mesto kada smo u nastavku zaigrali mnogo bolju odbranu – rekao je Teo posle meča, a na pitanje novinarke da li je ovo njegova najbolja sezona u karijeri, odgovorio je:

– Biće ako osvojimo Evroligu! – jasan je ovosezonski cilj CSKA i Teodosića, koji je po izlasku sa parketa dobio veliki aplauz španske publike.

Pre ovog meča odigran je duel između Anadolu Efesa i Nižnjeg Novgoroda, koji je tim Dušana Ivkovića dobio sa 79:75, iako je minut pre kraja imao prednost od 11 poena. Takođe, pored Barselone koja je savladala Crvenu zvezdu, Makabi je slavio protiv Žalgirisa sa 79:72.

hotsport.rs       

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter