1
Tenis

FOTO:STARSPORT

VRAĆA SE: Ana ponovo u nacionalnom timu, igra u Novom Sadu!

Objavljeno: 18.03.15 u 23:10

Najbolja srpska teniserka Ana Ivanović vrlo verovatno će nastupiti pod zastavom Srbije u FED kup meču protiv reprezentacije Paragvaja koji će se igrati u Novom Sadu 18. i 19. aprila.

Ana Ivanović se u poslednjih godinu dana više posvetila svojoj individualnoj karijeri, što ju je dovelo do visokog šestog mesta na WTA rang listi najboljih svetskih teniserki. Zbog toga je propuštala okupljanja reprezentacije Srbije usled duela sa Kanadom i kvalifikacionih mečava u Mađarskoj, ali se sada na radost svih članova našeg tima vraća u nacionalni tim, prenose ‘Novosti’.

Ana će pojačati našu FED kup selekciju u meču u kojem će Srbija ugostiti Paragvaj u Novom Sadu. To će biti veliko pojačanje za naš tim, a svakako će obratovati selektora Tatjanu Ječmenicu-Jevtić koja je nedavno izjavila da ne odustaje od naše dve najbolje igračice, Ane Ivanović i Jelene Janković.

hotsport.rs       

0
0

1 Komentara

  1. da bi nastupala na olimpijadi mora da igra u f e d kupu, koriste i ona i jelena srbiju za svoju ličnu promociju. kada trebaju srbiji neće ni na telefon da se jave. ako ih ječmenica primi sada u tim onda radi protiv našeg žen. tenisa,

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter