4
Domaći fudbal

foto:starsport

TRENER JAGODINE POBESNEO: Fudbal se, izgleda, igra zbog drugih! (FOTO)

Objavljeno: 18.03.15 u 23:40

Posle prve utakmice polufinala Kupa Srbije u kojoj je Partizan savladao Jagodinu sa 3:0, navijači Partizana su istakli transparent koji je posebno zasmetao glavnom liku te poruke, Simi Kruniću.

Na južnoj strani Partizanovog stadiona, na mestu gde se okupljaju najvernije pristalice crno-belih istaknut je transparent u kojem su u negativnom kontekstu spomenuti Zvezdan Terzić, generalni sekretar Crvene zvezde, i Simo Krunić, koji sedi na klupi Jagodine.

Foto: STARSPORT
Foto: STARSPORT

To je veoma zasmetalo šefu stručnog štaba Jagodine, koji je posle meča bio rezigniran takvom porukom.

– Mi treneri i igrači bi trebalo da budemo zaštićeni, a ne neki drugi. Izgleda da se fudbal igra zbog drugih – istakao je Krunić, koji je rekao da je pobeda Partizana zaslužena, ali da je zbog ovog ekscesa pala senka na taj trijumf crno-belih.

Rezultat je previsok. Nismo zaslužili da izgubimo 0:3, ali ima revanš na našem stadionu. Gledaćemo snimak, videćemo gde smo grešili“, zaključio je Simo Krunić.

Ovaj meč je pored, ubedljive pobede Partizana obeležio i ‘slučaj kopačka’.

hotsport.rs       

0
0

4 Komentara

  1. Zalio se sudiji sto je produzena utakmica samo dva minuta i dobije gol,steta sto nije produzeno bar 5 minuta bilo bi 4-0.

    0
    0
    Odgovori
  2. Da nisi onako providno vodio utakmicu protiv cz ne bi ni bio prozvan. Dobar si trener ali zbog terzica i takvih stvari uvek ces biti MALI potrcko i nikada VELIKI trener…

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter