0
Fudbal

SKANDAL U CG: Uhapšeno pet fudbalera zbog nameštanja utakmica

Objavljeno: 18.03.15 u 11:06

Crnogorska policija uhapsila je u sredu ujutru petoricu fudbalera za koje se sumnja da su učestvovali u nameštanju utakmica, prenosi RTCG.

U pitanju su Novak Rajković (Berane), Stefan Lutovac (Radnički), Milenko Nerić (Bokelj), Mihailo Radulović (Cetinje) i Milovan Nikolić, koji, nezvanično, nastupa za Iskru.

– Policija sumnja da su uhapšeni izvršili krivično delo kriminalno udruživanje u vezi sa članom 244 i dogovaranje ishoda takmičenja – stoji u policijskom saopštenju.

Predsednik Iskre Aleksandar Pavićević kazao je da Nikolić nikada nije igrao za klub iz Danilovgrada.

– U pripremnom periodu u toku sezone bio je na probi u Iskri, nije zadovoljio naše kriterijume i zahvalili smo mu se – poručio je Pavićević, koji tvrdi da nijedan igrač Iskre nije učestvovao u fudbalskim neregularnostima.

Podsetimo, još 17. septembra prošle godine „pod lupom“ je bila utakmica Sutjeska – Berane, u kojoj su domaći slavili 4:0. Informacije o tačnom ishodu ovog duela kružile su nekoliko sati pre utakmice, koje su se kasnije ispostavile tačnim.

Prema nezvaničnim informacijama zbog ovog krivičnog dela će biti još hapšenja, prenosi Goal.com.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter