13
AdmiralBet ABA Liga

SANDRA PARTIZAN PRETI: Vujoševiću je bolje da ćuti, da ne iznesem mračne tajne

Objavljeno: 18.03.15 u 08:43

Najpoznatija navijačica Partizana, popularna Sandra Partizan, nedavno je ponovo izbila u centar pažnje javnosti nakon što je trener košarkaša crno-belih javno kritikovao ponašanje svojih igrača i naredio im da prekinu svaki vid komunikacije sa njom.

Vujošević je u svojoj besedi naveo i da igrači Partizana ne treba da se druže sa „pevačicama i starletama“. Odgovor od Sandre nije dugo morao da čeka.

– Ja sam veliki partizanovac i volim taj klub koliko i Vujošević. Ova priča me boli i izuzetno je stresna za mene. Partizan pratim 15 godina i mislim da nisam zaslužila da me Vujošević tako pljuje. Pouzdano znam da sve ovo traje već godinu dana. Zato mu je bolje da ćuti i da me ostavi na miru da ne bih razvezala jezik i otkrila mnogo mračne tajne – kaže Sandra.

Ona insistira da Vujošević nije dobro vaspitao svoje igrače čim stalno trče za starletama i sponzorušama, ali, naglašava, on sama ne spada ni u jednu od navedenih kategorija.

– Nikad nisam kontaktirala s nekim igračem Partizana. Uvek su oni jurili moj broj i muvali me na razne načine. Dule im je konstantno branio da se viđaju s pevačicama, starletama i sponzorušama, ali je izgleda zabranjeno voće najslađe. Ovo što on radi je diskriminacija žena, ali ne znam zašto se svi napadi svode na mene. Nisam pevačica, starleta, a ni sponzoruša. Samo navijam za Partizan i ne vidim zašto se na meni lome kola. Zašto sam ja gora od bilo koje druge devojke ili supruge košarkaša ili fudbalera, za koje pouzdano znam da su prošle sito i rešeto, a po gradu glume svetice – kazala je Sandra Parizan za Kurir.

Kao što je poznato, mediji su u Srbiji preneli da je Sandra u vezi sa centrom crno-belih Nikolom Milutinovom.

hotsport.rs

0
0

13 Komentara

  1. Грант ће да објави коме је све пу.ила ку..ц, ако редовно записује. Да се сети нема шансе.

    0
    0
    Odgovori
  2. Kad sam se rodio, dedea mi rece da navijam za veliki partizan i tako je ostalo

    A sandru da mi ponude, da je j… i za dzabeeeee, ne bih je ……………. ciganskaaa lalalalalalalalalal lalalalalalalalala
    sut u dupe ispred stadiona i pedala nazad na stajgu!

    0
    0
    Odgovori
  3. Covek jedostavno ne zeli da mu neki igrac zaradi neku bolestinu rvajuci se sa tim sumnjivim devojkama…..bilo je dosta slucajeva za koje retko ko zna kad su fudbaleri nasa dva najveca kluba propustali dosta treninga zbog takvih stvari, a u medijima se govorilo kako su povredjeni i bla bla…..

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter