2
Evroliga

PASKVAL HVALI ZVEZDU: Biće nam veoma teško, očekujemo posebnu atmosferu za nas

Objavljeno: 18.03.15 u 21:53

Trener košarkaša Barselone Ćavi Paskval pohvalio je mladi tim Zvezde i istakao atmosferu zbog koje u Beogradu crveno-beli uvek bolje igraju.

Šampiona Španije u Kombank areni dočekaće 12 veoma motivisanih igrača u crveno-belim dresovima i 20.000 bučnih navijača na tribinama. U katalonskom klubu to jako dobro znaju, pa se u skladu sa tim pripremaju za meč sa Crvenom zvezdom.

– Atmosfera će biti posebna, to je mesto koje može da primi 20.000 navijača, ali ima i pozitivnu stranu. Svaki igrač će biti motivisan da zabeleži pobedu na gostovanju – rekao je Ćavi Paskval, trener Barselone.

Paskval je potvrdio da će krilo Aleks Abrinjes doputovati u glavni grad Srbije, ali da će naknadno odlučiti da li će ga uvoditi na parket beogradske arene. Istakao je da njegov tim ima samo jedan cilj i motiv u ovom susretu.

– Ovo je meč na kojem možemo da potvrdimo plasman u narednu fazu. Moramo da pokažemo da se nalazimo u formi i nastavimo još bolje. Neće biti lako, Zvezda ima mlad tim u kome se posebno ističe Boban Marjanović, koji je uvek dobro postavljen i odlično skače u napadu – poručio je Paskval.

Meč 11. kola TOP 16 faze Evrolige između Crvene zvezde i Barselone igra se u četvrtak u KOmbank areni sa početkom u 19 časova. Kladionice su na strani španskog tima. Šta vi mislite, može li Zvezda do iznenađenja?

hotsport.rs       

0
0

2 Komentara

  1. nekome je mala arena za svaki mec,a nekome prevelik jug za svaki mec..vas ima ukupno 3000 hiljade u srbiji i dijaspori prema tome cutanje i divljenje za instituciju..kompleksi su cudo..malo vas je..moje iskreno saucesce..

    0
    0
    Odgovori
  2. Ne sekiraj se, bice njihova tipicna pozorisna atmosfera, dolazi im 2/3 fensera, koji nisu hteli da se pridruze onih 4000 najvatrenijih pantera protiv Macabija, nisu culi da su prvak Evrope jer ne prste kosarku nego dolaze da budu in, kao i veceras…

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter