1
Domaći fudbal

Foto: STARSPORT

KUP SRBIJE: Partizan na korak do finala (VIDEO) (FOTO)

Objavljeno: 18.03.15 u 20:00

Partizan je sa 3:0 (2:0), golovima Grbića, Andrije Živkovića i Brašanca, savladao Jagodinu u prvom polufinalnom meču Kupa Srbije. Revanš je na programu 8. aprila. U drugom susretu Čukarički je bio bolji od Voždovca. 

Meč je po Partizan počeo idealno. Poveli su crno-beli  već u trećem minutu. Petar Grbić je bio strelac, a gol je proslavio obuvajući dve leve kopačke, aludirajući na jučerašnju izjavu premijera Srbije Aleksandra Vučića.

 Usledila je i prva šansa za goste iz Jagodine, Miloš Lepović je šutirao sa 25 metara, ali je Živković odlično intervenisao i odbio loptu. Igrao se sedmi minut. Posle toga se nekih pola sata igralo uglavnom na polovini terena i do 37. minuta ni jedna ni druga ekipa nisu izvele nijedan korner.

Već iz druge prave situacije Partizan je poveo sa 2:0. Asistent kod prvog gola, Andrija Živković, zatresao je mrežu u 44. minutu.

U nastavku su gosti pokušali da smanje rezultat, Lepović je zapretio u 54. minutu, ali je gomaln Partizana bio na visini zadataka.

Pojačavao je Nikolić vezni red, u igru su ušli Saša Ilić i nešto kasnije darko Brašanac. Posle šanse Živkovića, dve su imali gosti. Filipović je loptu poslao preko gola, a kod druge situacije Volkov je sjajno uklizao i spasao gol.

Kojić je zamenio Ivana Šaponjića, najpre zatresao prečku, imao je Partiozan još jednu, Balažic je zatresao, ali je u nadokanadi vremena odlično pronašao Brašanca, koji je postavio konačan rezultat.

 

Partizan-Jagodina 3:0 (2:0)

Strelci: Grbić u 3′, A. Živković u 44′, Brašanac u 92′.

Partizan (4-2-3-1): Živković – Bandalovski, Ćirković, Balažic, Volkov – Drinčić, Babović – Grbić (Brašanac 68), Ninković (Ilić 57), A. Živković – Šaponjić (Kojić 76)

Jagodina (4-1-4-1): Perić – Filipović, Živanović, Mihajlović, Antić- Mitošević – Đurić, Popara (Arsenijević 90′), Savković Lepović – Jovančić (Stojčević 83′)

hotsport.rs       

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter