6
Košarka

FOTO: STARSPORT

KONAČNO POBEDILA PARTIZAN: Mega bolja od crno-belih u prijateljskom meču

Objavljeno: 18.03.15 u 22:15

U prijateljskom odmeravanju snaga u Pioniru košarkaši Mega Leksa savladali su Partizan sa 102:98.

Izabranici Dejana Milojevića ove sezone pretplaćeni su da pobeđuju Partizan samo u prijateljskim utakmicama, dok su u zvaničnim igrači šampiona Srbije oba puta slavili trijumf. Tako je bilo i u drugom ovogodišnjem prijateljskom odmeravanju snaga ova dva tima koje je ekipama poslužilo da se što bolje pripreme za poslednje kolo ABA lige i nedelju dana kasnije početak Superlige Srbije.

Na meču u Pioniru nisu nastupila čak tri igrača Mege iz startne petorke: Dejan Musli, Nenad Miljenović i Marko Kešelj, što je pružilo priliku drugim košarkašima da se istaknu. Tako je najbolji u pobedničkom taboru bio Nemanja Jokić sa 23 poena, 20 je postigao Nemanja Krstić, a Zagorac i Jaramaz su postigli po 19. U timu Duška Vujoševića Mačvan je postigao 25 poena, čime je bio najefikasniji na meču, novi plejmejker Džoš Akojon je postigao 23, a Dragan Milosavljević 16 poena.

Ova provera je više poslužila Partizanu kojeg u nedelju od 17 časova očekuje veoma važan meč poslednjeg kola ABA lige u Podgorici protiv Budućnosti.

hotsport.rs       

0
0

6 Komentara

  1. КК ДРУГА ЛИГА,ПА ТВОЈА ЗВЕЗДА ЈЕ УГАШЕН КЛУБ!!!!!!САМО СЕ ТИ ДИЧИ И ДАЉЕ СА ФМП-ом!!!!

    0
    0
    Odgovori
  2. Hahaha komendija…Kraljevi namestenih utakmica…. ZVEZDA PONOS POŠTENE SRBIJE, NAJVEĆI BREND NA BALKANU I JEDINI KLUB KOJI NIKADA NIJE ISPADAO IZ PRVE LIGE ! ! !

    0
    0
    Odgovori
  3. Smesan pokusaj autora da tvrdi kako su nam oni filijala, i to takva da NULA igraca iz iste imamo dok su TRI najbolja igraca i to reprezentativca povoljno i na pocek prodali FMP-u!!

    0
    0
    Odgovori
    • Budi siguran da FMP-u nisu prodali igrace, ali takav komentar govori samo o tebi. Sve u svemu interesantno je da Mega u prijateljskim mecevima lagano dobija, primer smo imali i pred pocetak ove sezone, ali u zvanicnim susretima gotovo da ni ne zapreti.

      0
      0
      Odgovori
      • Dobro onda su vam poklonili te igrace ako vam nisu prodali? Da, naravno da je ovako tesan rezultat uprkos cuvanju igraca Partizana od povreda zbog vikend meca koji nam je 777 puta bitniji = lagana pobeda i dokaz da nas pustaju, vidi se da si panter sa obimnim dvogodisnjim iskustvom pracenja kosarke…

        0
        0
        Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter