0
Domaći fudbal

Foto: STARSPORT

GRBIĆ O SLUČAJU ‘KOPAČKA’: Proslava gola je bila dogovorena, nadam se da neće biti međunarodnog incidenta!

Objavljeno: 18.03.15 u 21:32

Petar Grbić sa osmehom je izašao pred novinare po završetku polufinala Kupa Srbije i meča sa Jagodinom i zahvalio se premijeru Aleksandru Vučiću na izvinjenju koje mu je premijer uputio putem tvitera.

Na pitanje novinara da prokomentariše proslavu gola koji je postigao u 3. minutu meča, Grbić je rekao:

– Ta proslava je nešto između mene i mojih drugova, nešto što smo se dogovorili u svlačionici. Ne znam da li bi drugi uradili isto, ali ja sam to želeo i uradio. Petrović je dodao kopačku Volkovu, Volkov meni, i ja sam je obuo – istakao je, a kada su mu predstavnici medija preneli izvinjenje premijera, nasmejao se.

– Zahvaljujem se premijeru i ne bih da širim tezu priče. To je jednostavno bila proslava gola. Nadam se da ovo neće da izazove neki međunarodni incident  – rekao je uz osmeh Petar Grbić.

Trener Marko Nikolić bio je nešto ozbiljniji kada je upitan da prokomentariše slučaj ‘kopačka’.

– Naravno da se ne slažem da imaju dve leve noge. Ne mogu nikako da se složim sa tim. I hoću da verujem da je u pitanju omaška, odnosno lapsus. Uostalom i odgovor je bio duhovit i izražen na sportski način“, istakao je Nikolić.

On je rekao posle meča da je njegov tim veoma blizu prolaska u finale posle pobede od 3:0.

– Nije još defintivno, ali je posle ovih 3:0 prolaz u finale kupa veoma blizu. Još nismo primili gol u ovom takmičenju ove sezone i time moram da budem zadovoljan. Jagodina, ako se ne varam, nije imala nijednu stopostotnu šansu, za razliku od nas koji smo osim tri gola pogodili dve prečke, imali zicere Kojića i Živkovića, kao i fantastičan udarac Babovića koji je odbranio Perić – istakao je Marko Nikolić.

I Grobari su sa tribina imali poruku. U našoj fotogaleriji pogledajte kome i pogledajte kakvu.

hotsport.rs       

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter