1
Evroliga

FOTO: STARSPORT

EVROLIGA: Kladionice uz Barselonu, šta vi mislite? (ANKETA)

Objavljeno: 18.03.15 u 00:20

Koašrkaši Crvene zvezde u četvrtak od 19.15 u okviru 11. kola Top 16 faze Evrolige dočekuju Barselonu u Kombank areni, a nas zanima vaše mišljenje, da li crveno-beli mogu da savladaju Navara i družinu.

Trijumf bi srpski tim ostavio u borbi za četvrtfinale, ali Katalonci nisu bilo ko da im se preti. O tome govore i kvote koje su postavile najveće svetske kladionice.

Tako je koeficijent za pobedu Barselone u Vilijam Hilu 1,36, dok je na Zvezdu 2,87. Bet end vin ima veće poverenje u Katalonce, te je kvota 1,35, a na crveno-bele 3,10. „Najoprezniji“ je Bet 365 koji za pobedu Barselone plaća 1,40, a Zvezde 3.00.

Podsetimo, Crvena zvezda je u devetom kolu Top 16 faze Evrolige savladala Makabi u Beogradu, a pre sedam dana u 10. kolu i Galatasaraj u Istanbulu. Može li i Barselonu u Beogradu?

Ko će u četvrtak slaviti u Kombank areni?

Pogledaj rezultate

Loading ... Loading ...

 

hotsport.rs

0
0

1 Komentara

  1. Da imate normalnog trenera sa takvom ekipom mogli bi da se nosite sa vecinom ali vam ja onaj slepac pored ociju najveci razlog zasto izgubite

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter