0
Fudbal

A KRITIKUJE OSTALE ŠTO TROŠE: Murinjo traži 150 MILIONA FUNTI za tandem Reala!

Objavljeno: 18.03.15 u 13:24

Fudbalski klub Čelsi spremio je 150 miliona funti za dolaske fudbalera madridskog Reala Gereta Bejla i Rafaela Varana, tvrdi “Dejli Ekspres”.

Kako se navodi, menadžer Žoze Murinjo je posle eliminacije u osmini finala Lige šampiona od Pari Sen Žermena rešio da sledeće sezone dodatno ojača tim dovođenjem tandema iz Madrida.

Portugalski stručnjak želi da iskoristi Bejlovo nezadovoljstvo u Realu jer se često nalazi na meti kritika, kao i to što Varan nije uvek u startnoj postavi.

Murinjo je i prošlog leta potrošio oko 110 miliona funti, ali nije uspeo napravi veći iskorak u Ligi šampiona. 

Zanimljivo, Murinjo je neretko kritikovao današnje bogate klubove PSŽ, Siti, pa ranije i Monako koji svake godine dovode skupa pojačanja. Portugalac je prošlog leta dobio 110 miliona, a ovog traži još 40 više za dvojicu igrača.

Podsetimo, Murinjo je ovih dana baš bio zagrejan da priča pred novinarima, a takođe je ‘bocnuo’ i kolegu Karla Anćelotija zbog Nemanje Matića.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter