4
Evroliga

FOTO:STARSPORT

SPREMA SE CRVENO-BELA FEŠTA: Karte za Barsu idu kao alva! Delije, požurite po karte!

Objavljeno: 17.03.15 u 16:52

U četvrtak od 19 časova Crvena zvezda će u Kombank Areni dočekati Barselonu i to, po svemu sudeći, preko 18.000 ‘Delija’, s obzirom da je za samo četiri sata rasprodato pola kapaciteta najveće sportske dvorane na Balkanu.

Prodajna mesta otvorena su jutros u 10 časova, a već do 14 sati bilo je rasprodato više od pola kapaciteta Kombank Arene, saznaje ‘Mocartsport’. Naime, do tog momenta otišlo je preko sedam hiljada karata, a pošto oko četiri i po hiljade ‘Delija’ već poseduje sezonske karte, jasno je da izabranike Dejana Radonjića čeka snažan ‘vetar u jedrima’ u četvrtak uveče.

Karte za nivo 400 koštaju 600 dinara, dok je za mesta u parteru iza koševa potrebno izdvojiti 900 dinara. Cena karata za plavu ložu i belu ložu na nivou 200 iznosi 1.200 dinara, a karte za mesta u loži na severnoj strani dvorane na nivou 200 koštaju 1.500 dinara.

Meč 11. kola TOP 16 Evrolige između Crvene zvezde i Barselone igra se u četvrtak sa početkom u 19 časova. Katalonci su drugi u grupi E sa skorom 7-3, dok crveno-beli imaju suprotan skor, od tri pobede i sedam poraza, ali i dalje imaju šansu za plasman u četvrtfinale.

hotsport.rs

0
0

4 Komentara

  1. Bolje u Pioniru da se igra ko dodje do karte dodje , ali pritisak je mnogo veci nego u Areni i sigurno bi bile bolje sanse za pobedu..

    0
    0
    Odgovori
  2. ja bih pustio samo 10000 u prodaju zato sto je toliko ljudi bilo za makabi,ako niste mogli da dodjete tad kad se mislilo da nemamo nikakve sanse za prolaz dalje ne morate ni sad zato sto to nisu navijaci nego pi..e

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter