0
Fudbal

FOTO: STARSPORT

‘ORLOVI’: Ćurčić u petak objavljuje spisak za Portugaliju, Dodić dan ranije

Objavljeno: 17.03.15 u 13:11

Selektori naših najboljih selekcija – selektor „A“ reprezentacije Radovan Ćurčić i Mlade reprezentacije Mladen Dodić, objaviće narednih dana spiskove igrača na koje će računati u predstojećim kvalifikacionim, odnosno prijateljskim utakmicama ovih naših nacionalnih timova.

Pred predstavnicima medija najpre će biti selektor Dodić. On je u četvrtak, 19. marta 2015, sa početkom u 12.00 sati u Pres sali FS Srbije na Terazijama 3, deveti sprat, održati konferenciju za novinare. Dodić će tom prilikom saopštiti spisak igrača za naredne dve prijateljske utakmice Mlade reprezentacije – redom, Srbija – Švedska (27. mart, Novi Sad, početak u 18.15 sati) i Italija – Srbija (30. mart, Benevento, početak u 21.00 sat). Ove utakmice poslužiće selektoru Dodiću i igračima kao završna priprema uoči predstojećeg Prvenstva Evrope uzrasta do 21 godine koje će biti održano u Češkoj.

Selektor najbolje selekcije Radovan Ćurčić održaće konferenciju za medije u petak, 20. marta 2015, sa početkom u 12.00 sati u prostorijama Sportskog centra FSS u Staroj Pazovi. On će tom prilikom javnosti predočiti spisak igrača na koje će računati u Grupa I kvalifikacionoj utakmici za odlazak na Prvenstvo Evrope 2016 protiv Portugalije. Utakmica Portugalija – Srbija biće odigrana u nedelju, 29. marta, sa početkom u 19.45 sati po lokalnom (20.45 po našem vremenu) na Stadionu „La Luš“ u Lisabonu. Pripreme najboljeg nacionalnog tima počeće u ponedeljak, 23. marta, okupljanjem igrača u 12.00 sati u Sportskom centru FSS.

Po završetku konferencije selektora Radovana Ćurčića novinari će biti u prilici da prisustvuju Redovnoj sednici Skupštine Fudbalskog saveza Srbije, koja će početi u 14.00 sati u prostorijama Sportskog centra.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter