11
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

NIKADA U ZVEZDU: Mačvan otkrio koja mu je omiljena navijačka pesma i kako stariji ‘lože’ mlađe saigrače!

Objavljeno: 17.03.15 u 16:13

Jedan od onih igrača koji su priskočili Partizanu u pomoć u situaciji koja je pretila da možda i ugasi klub je i Milan Mačvan, čime je vrlo brzo stekao simpatije ‘Grobara’.

Zato i ne čudi veliki broj mejlova koji je stigao na mejl Milana Mačvana u okviru akcije ABA lige ‘Fan mejl’. Najzanimljivija pitanja i odgovori objavljeni su na zvaničnom sajtu ABA lige, a mi vam prenosimo neke od njih.

Na pitanje šta je presudilo u odluci da se vrati u Partizan NIS ove sezone i da li razmišlja o tome da ostane još neku sezonu u Partizanu NIS, rekao je:

Uticalo je to da dodjem i zajedno napredujem sa ovim timom i da Partizan pobedjuje sto je za svakog pojedinca u Partizanu najbitnije. Moja ljubav prema Partizanu je velika i šanse da ostanem ili da se vratim ako odem negde uvek postoje, ako klubu bude potrebna moja pomoć – odgovorio je Mačvan.

Omiljena pesma mu je: ‘Kao da smo svi iz Laze pobegli…’. Bez premca najduhovitiji u timu je Boris Dalo, a najviše trenira najmlađi među njima – Vanja Marinković. Sa Sašom Pavlovićem nije igrao jedan na jedan, jer mlađi stalno izražavaju tu želju.

– Nisam igrao sa Saletom 1 na 1, jer nismo ista pozicija. Više se ovi mladji igrači lože da mogu da nas dobiju, pa se uglavnom malo šalimo pred trening – istakao je Mačvan.

Ne postoji novac za koji bi prešao u Crvenu zvezdu. Za Duška Vujoševića kaže da je veliki motivator i da je najbolji trener sa kojim je radio jer ima najviše trofeja. O Evroligi kaže:

– Nadam se da će Partizan igrati Evroligu jer mu je tamo i mesto i to takmičenje nije isto bez Partizana i čuda koje je on pravio u Evroligi – ističe Mačvan.

Još smo saznali da mu je omiljeni potez ‘fadeaway’ u stilu Dirka Novickog, a da je najteži protivnik za čuvanje bio Pau Gasol.

hotsport.rs

0
0

11 Komentara

  1. je sam zvezdas, ali moram reci da Se*e ko foka.uradice kao i ostali, cim mu neko ponudi lovu otici ce..tako da se samo bezveze prepucavate.

    0
    0
    Odgovori
  2. Nije rekao da neće u CZT,nego da nije razmišljao u tom pravcu.Prvo pročitajte intervju pa onda sudite.Najveći gospodin u Evropi!!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter