0
Evropske lige

NAVIJAČI ROME PJANIĆU: Kada ćeš već jednom da se probudis? (VIDEO)

Objavljeno: 17.03.15 u 18:12

Iako je, kao na slici dole, često posle svojih golova sklapao ruke u obliku srca i tako otpozdravljao navijačima, susret sa nekima od njih nije bio nimalo prijatan za bosanskog reprezentativca i igrača Rome, Miralema Pjanića.

Roma je prošlog četvrtka jedva izvukla remi u prvom duelu osmine finala Lige Evrope protiv Fiorentine, a sinoć je porazom od Sampdorije na ‘Olimpiku’ izgubila gotovo svaku šansu da se na kraju domogne ‘Skudeta’. Pjanić zaista ne igra na svom prepoznatljivom nivou u prethodnih nekoliko utakmica i navijači’ Vučice’ više nemaju strpljenja za njegove slabe partije.

To je pokazala reakcija navijača Rome u centru glavnog grada Italije koji je, tipičnom italijanskom gestikulacijom, dao do znanja Miralemu Pjaniću šta misli o njegovim igrama i igrama celog tima.

– Pjaniću, ti još spavaš. Kada ćeš da se probudiš, kada ćete pobediti u nekoj utakmici? – upitao je nervozni navijač Pjanića, koji je kratko odgovorio: ‘U četvrtak…’, a bilo je vidljivo da mu nije bilo prijatno u tom momentu.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter