0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

MORAĆE DA SE ‘LUPA KASICA’: Zvezdini biseri neće biti prodati ispod cene (VIDEO)

Objavljeno: 17.03.15 u 12:43

Mladi fudbaleri Crvene zvezde Jović, Lazić, Jovanović, Ristić, Grujić, Jović i Rajković sve češće svi zajedno nađu mesto u timu Nenada Lalatovića što jasno nagoveštava politiku kluba da pokuša u narednom prelaznom roku da na njima zaradi određeni novac.

Sportski direktor Blažo Raosavljević tvrdi da niko od njih neće biti prodat ispod cene, a ona je prema nekim ranijim najavama Zvezdana Terzića između 1,5 i dva miliona evra (na snimku ispod na 27:30).

– Klub je u prethodnom periodu dobijao ponude i neka donja granica je postavljena kada je u pitanju obeštećenja. Odlasci svakako zavise od situacije na tržištu mada je jasno da sa mladima treba da profitira Crvena zvezda. Dolazili su brojni skauti bez najava i protiv Jagodine i Vojvodine. Njihovo pravo i želja da se uvere u kvalitet koji svakako imamo. Često je potrebno vremena da se momci uklope u sistem mada potencijal niko ne može da im ospori, rekao je Raosavljević za Sport.

Međutim, Raosavljević sada tvrdi da bi klub na svojim mladim fudbalerima mogao da zaradi i dvostruko više od sume sa kojom se složio Upravni odbor.

– Posao je kao što je bio Lekić, Milivojević, Maksimović… Popunjavanje selekcije iz drugih ekipa je neminovno ako hoćemo jedan pravi kolektiv. Novac je potreban i samo nema prodaje na leto ispod cene, a ako se slučajno dobije ponuda koja se ne odbija od tri ili četiri miliona evra rastanak je neminovan.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter